1979’da Bursa’da doğdu. Orta ve lise eğitimini, Bursa Erkek Lisesi’nde tamamladı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden burslu olarak Ekonomi lisansını ve London School of Economics’ten yine burslu olarak Bsc Economics lisansını aldıktan sonra Marmara Üniversitesi’nde ıngilizce İktisat (MA) ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde MBA Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı.

Bilgi Üniversitesi MBA Programları bünyesinde pazarlama yöneticisi ve öğretim üyesi olarak görev yaptı. Ülker bünyesinde pazarlama ve iş geliştirme müdürlüklerinde bulundu. Türk Hava Yolları’nda eTicaret ve Marka Müdürü olarak görev yaptı.

The Coca-Cola Company Türkiye, Orta Asya ve Kafkaslar bölgesinde İnteraktif Pazarlama Grup Müdürü olarak profesyonel kariyerine devam etti. Halen Unilever’de, Türkiye, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Rusya, Ukrayna ve Belarus’tan oluşan bölgenin Dijital Direktörü olarak profesyonel yaşamına devam etmektedir.

Yerli yabancı 115 ödül ile sürdürdüğü pazarlama kariyerine paralel olarak 15 senedir Bilgi Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapmakta ve “Pazarlama Yönetimi, İnteraktif Pazarlama” derslerini vermektedir.

Doğan Novus tarafından yayımlanan The Profesyonel adlı kitabın yazarıdır.

Yüce Zerey - Yazarın kitapları

Arama kriterlerini değiştir
Kapat